Imorn gäller det!

Bon soir!

Imorn ska jag först skriva kontrakt på min lägenhet i Bergsjön 7.30, kl 8 ska jag vara tillbaka till jobbet då det blir certifieringsarbete fram till 17. Det blir intensivt. Jag lär sitta å längta tills dan tar slut så jag kan åka till mitt nya hem :)
Fotbollsträning? Jo, om jag hade kunnat teleportera mig å stannat tiden...

We b girlz va fett igår förresten! Glömde kameran så får kolla på facebook eller bdd för bilder från diverse kameror :)
God natt!

Politics & Bullshit

"Why is Bush acting like he trying to get Osama, Why don't we impeach him and elect Obama" - Common, från "Why"-remixen 2004.

Råkade höra att han sa nåt om Obama så kollade upp texten på den fantastiska sidan http://www.ohhla.com/
Någon som vet fler låtar där Obama nämns? Alltså inte låtar gjorda i år eller förra året, utom för några år sen då han inte var lika känd :)

Ikväll blir det Scratch med massa brudar!

osäkerhet

Man går ensam och grunnar på nåt, förstorar upp det, oroar sig sen får man ont i magen... Sen känner man sig som den ensammaste i världen. Sen blir allt svårt...sen blir man desperat och efter det trött. Man=jag.

Sen skiter man i det och tar tag i sitt liv och spelar tv-spel sen sover!!
Gonatt!

PS. Weeds e så jävla bra! DS.

So sick, so clean

god middag!

Jag har knappt sovit en blund inatt! Stannade uppe för att se på Jörgen Perssons semifinal i OS. Kom på när klockan va 02.30 eller nåt, att det e meningslöst att sova och sen ställa klockan som vissa andra försökte göra ;) Ett plus var att Blood in blood out gick på tv4, så man hade nåt att värma upp med hehe...

Tack Sabina & Torsten för kalaset och sovplatsen! Grattis till Sabina som fyllde 19 igår :)

Idag ryktas det om Tacos hos en viss familj...



Vatos Locos foreva! *gang sign*

Sjukligt

Hej!
Alltså, det här med bloggande vet jag inte om det passar mig. Jag fattar ju att man måste uppdatera varje dag för att det ska va nåt intressant. Men det gäller väl om man vill att många ska läsa den (också vad man väljer att skriva om). Jag å andra sidan, skriver nog mer för mig själv, skönt att skriva av sig lite då och då.

Imorn börjar skolan, komvux i a-ås. Jag va där igår på introduktion och stötte på Jacob & Paula som jag ska läsa en kurs tillsammans med :) Även andra kända ansikten från trakten såg man...

Jag har gått och blivit sjuk också, eller jag har ju varit förkyld sen jag badade första gången, det e la 3 veckor sen eller nåt. Men nu har det förvärrats så idag e jag hemma å kurerar mig å försöker få pengar av CSN och fixa så jag kan klara av att ha en lägenhet på 4200 i höst :P

nu e det OS som gäller, vi hörs!

Way Out West 2008

Boyaka!

Då vart man hemma igen. Åkte i torsdags, hämtade ut mitt band på Storan efter en låång kö. Sedan bar det av mot Trädgårn för en ännu längre kö :)

Petters spelning var något av det bästa man sett när det gäller svensk hiphop. "Y'all witnessing history tonight" - för att citera Jigga. Jag missade början av konserten pga kön och lite tjöt vid garderoben. Men jag såg ju en av AFC-killarna gå förbi utanför kön så det får jag väl leva med.

I alla fall, ska se om jag kommer ihåg ordningen nu, men dessa dök upp under min tillsyn; Kaah, Kihlen, Eye-N-I, PeeWee, Daniel Adams-Ray, Veronica Maggio, Thomas Rusiak, Miki, Ison & Fille, Timbuktu, Säkert!, Freddie Wadling, Mange Schmidt, LoopTroop och vår allas DJ Sleepy. Missade jag nån så får ni som var där rätta mig!

Petters 10-årskalas
där har ni hela gänget...

Nu blev det mkt bara om Petter-spelningen. Får nog ta å vila lite så tar vi de andra spelningarna vid ett senare tillfälle!
Måste ju lägga upp alla bilder på bdd först ;)

ha det fede!

Äntligen dags för festival igen!

Shulelulu :D

så vart det dags för ännu en festival, en kallare, regnigare, sämre sådan men ändå. Det e så kul att va negativ så jag fortsätter; Jag kommer inte va lika full, det kommer inte rökas lika mkt (om ngt?), det kommer inte va lika många roliga människor där. Positivt! Hmm, jo! Det är i Göteborg, i Slottskogen som e väldigt fint. Det är bra blandning på musikgenrer, och spelplatser (scenerna i SSkgn samt klubbarna), en mogen publik och nära till stan.

Jag jämförde med Splash! ovan så det va därför jag lät så negativ hehe...

Ikväll börjar alltså Way Out West och det inleds med ett antal klubbspelningar. Jag valde mellan Kleerup (Kajskjul 8 23.00) eller Petter (Trädgårn 22.30). Efter lite reklam, "researchande" (ala Blondinbella?) så var valet enkelt!
Se bara på den här flyern >>>
Petter firar 10 år som artist.

Lär bli en oförglömlig svensk hiphopkväll :)
Ses där!
pööys!

Coffee shop

Tja!
E inne på min 3e kaffe-kopp på ganska kort tid...
Har man inte snus eller nåt smaskigt att tjocka i sig får kaffe duga! Även om det smakar lite annorlunda än det brukar idag...
Jag har spelat både Smash Bros å Mario Kart idag, tänkte variera mig lite å fortsätta låsa upp grejer i båda spelen :)

Det händer la inte så mkt idag, rätt så skönt... ska försöka komma i säng runt midnatt så man kan ha en möjlighet att orka upp imon. Får se upp så jag inte missbrukar kaffe resten av dagen (GE MIG SNUS NU!!). Såja, det blir nog bra, jag drar till a-base om en dryg timme så då får man la köpa nåt smarrigt...hehe, fan vad segt det e när man knappt har nåt ätbart/drickbart hemma förutom the basics liksom. Det är inte lathet, jag har inget körkort och jag bor på landet...så e det, och då får man lida ibland!

se där, blev ju nåra meningslösa rader idag också...

gonatt!

seg helg

Tja! det har varit en lärorik vecka trots att jag inte jobbat nåt samt varit sjuk (är fortfarande). Man har fått lite nya livserfarenheter, lärt sig saker om både mig själv och andra personer jag känner. Jag orkar inte gå in på detaljer just nu...

Vaknade 12.30 idag trots att jag ställt klockan på 10! Jag va väl uppe lite länge igår antar jag, men jag fick se att en tysk video-sida hade laddat upp intervjuer å konserter från Splash så jag satt uppe å kollade på hela LTR-konserten :) Idag blir det att kika på DPZ & MOP-konserterna. Såg även en 10-mins intervju med DPZ på sidan, mkt värt att se om ni vill veta hur de ser på Hiphop-kulturen.
http://www.mixeryrawdeluxe.tv/  <--- länken till video-sidan. varning för tyskspråkiga-intervjuer på festival-området ;)

snart börjar Blåvitt-MFF på TV4, jag tippade 2-2 på bomben så må inget lag vinna!
cheers!

RSS 2.0