Biljetten är i hamn

Splashad!
Fick betala extra för att få hem biljetten, men när den va såhär snygg så vart
det värt det :)

Nu gäller det att bli frisk och börja fixa massa grejer, om en dryg vecka bär det av!
fly away my zephyr...and in this peeerfect weather...

Cheers, Becks!!!

Actions and reactions

U-21
Tack världens bästa U-21!

Nu har man åkt på en liten förkylning efter den lååånga helgens eskapader. Dock hyser jag hopp om att den ska va ganska kort (inte två veckor som annars är vanligt för mig).

Fick två mycket intressanta brev idag, ett innehöll en avi till Splash-biljetten :)
Det andra var tråkigare; lyckades inte ta mig in på Komvux i höst :\
Nu gäller det att tänka om.

Någon som har tips på språk-kurser, kan va kvällskurs eller nåt, med franska eller spanska? Nu får man väl jobba fram tills nästa sökperiod annars... svårt att tänka i den här värmen asså (nej, jag klagar inte!).

Vi höres, Splashhhhh!!

Aaah

Hejsan!
Denna intensiva week-end börjar närma sig sitt slut. Hoppas bara att vädret fortsätter såhär, fast iofs så får det gärna va lite svalare när jag jobbar.
Jag ska slänga upp bilder från Sverige-matchen så fort jag har krafter!
Hola Hovitoooo!

Intensiv vecka

Hejsan!

Efter midsommar så inleds nu en intensiv vecka. De första dagarna e rätt chill iofs, mest städning och sånt. Men ikväll kommer jag väl sitta som på nålar till Sverige-Serbien. Vore skönt om Italien kunde göra nåra mål på Vitryssland så Sverige kan spela avslappnat :P
Jag menar, Sverige måste bli 2a i gruppen! Det är ju till den matchen jag har biljett :D

På torsdag kommer syskonen Halvorsen till stan och på torsdag drar "rock-festivalerna" igång här. På fredag e semifinalen på Gamla Ullevi och på lördag verkar det bli infl.fest på Hisingen....

Jaja, det e bara att köra hårt! Glömde skriva att jag jobbar också :o

Ha're gött!

Potatisfestivalen och Splash!-pepp



Hej å hå!
Det blev en blöt afton i många bemärkelser igår i Potatisstaden Alingsås. Tyvärr valde min kamera att inte starta alls så jag har för tillfället inga bilder från öltältet eller nåt annat för den delen. Men det kommer förhoppningsvis lite bilder från en gammal vän senare :P

Just nu är bakfyllan infernalisk och jag försöker bota den med Freeway-cola (nästan billigare att köpa ett 6-pack 50 cl än Coca-Cola i centrala Gbg).

Jag, Sara och övriga resenärer håller på och styr upp tågresan till Splash! (check my mafakkin banner!) och det är knixigt men löser sig antingen idag eller imorgon. Sen ska jag kolla så att jag säkert får min biljett, Google translate ftw återigen :)

Får se vad som händer ikväll, inga planer alls...

Ha det GÖTT!

Sommarn står på glänt

Heya!

Mycket saker på g nu, som vanligt i början av sommarn. Saker som ska bokas, saker som ska betalas, saker som ska göras i största allmänhet. Det har varit tyst från mig senaste veckan här så får göra en lite kort breefing således.

Helgen spenderas på Come Clean Cypher och Kellys (fredagen), och Picknickfestivalen, random Thai-restaurang i Kålltorp och hemmet (Swe-Den) på lördagen. Det va väldigt nice, jag lade upp lite bilder på bilddagboken, var sugen på att lägga upp på facebook, men det sköter andra med den äran :)

Nu fokuseras det på certifierings-jobb och att fixa resan till Splash! Snart U-21-EM också, great!

Salut!

Let's get it crackin'

Såja, då har jag flyttat lite stuff från Gendalen hit.
Stereon (äntligen!!), bandarn (sommar ju) och lite spel/filmer. Plus att jag fick lite trasmattor som mormor vävt, mkt uppskattat :)

Helgen va mkt trevlig, med NHL-kväll i fredags ,Andra långdagen i lördags och besök hos farmor och Gendalen i söndags.
Är nog mest nöjd med shoppingen i lördags på LRG sample sale:n. Men stereon e mest *tummen upp* för tillfället, det går inte att komma ifrån :) Nu ska vi se hur högt man kan spela innan det knackas å rings på dörren höhö.

Ha det gött i värmen så länge!

RSS 2.0