Soligt

Tja!

ganska lugn helg faktiskt, kalas för Hanna igår å lite softilering hos Tor idag.

Imorn blir det nog Breakestra på Scratch å EM-finalen såklart :)
På måndag blire Lupe Fiasco på Brew house.

auf wiedersehn!

Segt...

Nu e det trötta ben, trötta armar, trött rygg å rätt slö hjärna :)
Har precis hjälpt bror & mor med vedklyvning i ca två timmar.
Det ska tilläggas att jag inte jobbade idag, utan "försov" mig och va med Amanda hela dan tills hennes fyra-timmars pass började :)

Tänkte spela in band eller ladda upp helgens bilder men vedklyvningen kom ivägen å tog musten ur en redan trött man...

Jag bjuder dock på denna härliga bild från midsommarafton i Grebbestad:

Tanja & Bert

Midsommar med Bert

tja! snart bär det av mot västkusten för midsommarfirande med Bert & co ;)
vi ses på bryggan!
trevlig helg höhö!

Tung kväll

Först förlorar man derbyt mot Sollebrunn med 3-1, sen åker Sverige på en lektion i fotboll av Ryssland. Finner inga ord (till Sveriges match alltså.) Men om inte Lagerbäck stiger åt sidan snart kommer jag fan söka till journalisthögskolan! Naivt kan tyckas, men vafan ska man göra? :) Gubben ger ju sig inte, å inte hans "gubbar" heller.

Förresten, hade TV4+Lagerbäck glömt den bäste svenske spelaren i truppen? Seb alltså. Vilket låter bäst? ordinarie i allsvenskan å inte ens dominera som dom verkar tro att Anders & Daniel gör, eller ska man va ordinarie å spela bra i Birmingham/Lyon??

Nu hejar jag på Kroatien, and that's a fact!

gonatt Sverige!

Dead Prez ersätter M.I.A. !!!

Loggade in på whoa.nu för att kolla i forumen...såg att det hänt grejer i Splash!-forumet vilket alltid e intressant :P
Dead Prez, DPZ, RBGs, whateva u wanna call em kommer till Splash!!! Nu kan jag leva med att M.I.A. kände sig sliten :D
Tänk att få höra "Hiphop" live...bara att tänka det kittlar ju, erkänn ;) HELL YEEEEEAH!!


Måste få nåt lugnande, valium nån? ;)
peace

Midsommarveckan är här!

Sådär ja, då sitter man i kontorsstolen å längtar till nästa helg med god mat å dåligt väder samt mkt fotboll :)
Fotboll dominerar mitt liv just nu; EM på TV och tätt med matcher och träningar för mitt lag SMSK.
  Jag hörde Frans EM-låt idag, den va ju inget vidare alls. Tråkig låt, han skriker som en 5-åring och tror han kan gå på sin "folk-kärhet" antar jag. Skånskan e grov men det största problemet är att han inte kan sjunga, men hur många 9-10åringar kan det?
  Jag gillar Markoolios låt, han vet hur man gör en idrotts-låt, speciellt när det gäller fotboll :) Fronda har skrivit texten men det är det väl ingen som bryr sig om så länge Markoolio e "rolig"  och får igång oss svenska fans hehe...
  Slutligen, den bästa EM-låten enligt mig är Bengt Svans "Gubbpepp". Sök på youtube och du kommer gilla det, om du har humor och lite distans till det svenska laget (och dig själv?) :P

Good mooorning Böööörlin! 23 dar kvar!

fan vad nära!

Usch, tungt att skriva nu! Dels efter förlusten, dels efter den sena middagen, och slutligen för att jag e trött. Riktigt bra match idag, nu kan det väl inte finnas några Zlatan-hatare längre? Han ÄR ju det svenska landslagets anfallsspel, iaf den överlägset bästa spelaren/avslutaren!

Det e bara att se fram emot nästa match, som lär bli spännande! Ryssland leder med 1-0 i skrivande stund å jag tror ryssarna vinner över Grekland men man hoppas ju inte det :P

Såhär gött va det i tisdags :)


Imorn e det bortamatch mot Sjuntorp för min del!
Väl mött då....

Kroatien <3

Vilken match dom gjorde!
Älskar sättet de spelar på, och spelarmaterialet dom har e grymt och underskattat (av de flesta iaf). Skönt att slå Tyskland också som kan behöva lite motgång ibland :)
Efter Sverige kommer jag hålla på Kroatien, sen Rumänien!

får la slänga in en bild på den störste liraren av dom alla: Slaven Bilic
Bilic



















allt för denna gång, vi hörs snart igen! btw, snart e det RATM på Hultan :(
bless!

2-0!

Härligt, underbart, enda in i kaklet grabbar! Hade vart kul om Tommy va med igår, men vi får nöja oss med en leende Lagerbäck (i kostym!)... Vilken match! Tålamod va nyckelordet, som vanligt då Lagerbäck regerar. Många hade det nog svårt med just tålamodet efter första halvlek. Vi hade Zlatans nick, Chippens offside-chans å nåra luriga hörnor men annars inte mkt.

Jag hoppades på offensiva byten i paus men icke! Inte för att nån varit dålig men för att skapa en injektion i det offensiva spelet. När Zlatan fick bollen i 62a minuten ca, kände jag att det va nåt på gång. Jag visste när han hittade Henke att väggen skulle komma, men sen tänkte jag: han skjuter högt över, utanför, varsomhelst men inte mål.
  Det va helt otroligt! Jag fattade det knappt, fastän jag va den förste och högste att skråla: JIIIIAAAAAAAAAAAA!!!
När tvåan kom så kan man bara instämma med kommentatorerna; ett fullständigt galet mål :)

Jag saknade Allbäck på slutet, men med tanke på skadorna så va det nog rätt lag på planen. Man ska inte glömma Elmanders uppoffrande ben som leder fram till Hanssons mål efter att Freddie missat brutalt! Elmander fick något uträttat, vilket jag betvivlade då både Rosenberg & Allbäck känts bättre på förhand.

Fingertoppskänsla, ja han verkar ha det Herr Lagerbäck. Det e bara att bocka å buga och tacka för en bra arbetsinsats och ett klassiskt svenskt fotbollsmål (gissa vilket ;)).

Oavgjort mot Spanien så e det klart? Jag tror det räcker så.

Arrividerci & Ciao, forza Ibra!!

2 av 3

Gomorron!

Sitter hemma hos Amanda å skriver några rader. Jag märkte att det va fem dagar sen sist och det e ju rent av dåligt av mig!

Jag har väl inte tillräckligt med energi för att skriva så mkt just nu, men som rubriken antydde så e jag påväg någonstans den här helgen. Jag spelar tre kvällar i rad. Torsdags: Lerum, igår: Kinna, ikväll: Lerum.

Nu ska jag äta frukost :)
Vi ses la i vimlet!
Tjiiiiaaa!

Äntligen hemma!

Då va man tillbaka i hemmets lugna vrå :) Det va en hektisk helg med fotbollsmatch i fredags, lottförsäljning, ÖIS (prata inte om matchen!) och DJ:ing i Kinna (bodde på hotell :P) på lördan samt chill med Erik å senare Sverige-Ukraina med Amanda :)

Lång mening där men tänkte jag klämmer in allt lite snabbt så får ni kolla bilderna på bilddagboken å bilda er en egen uppfattning om vad en "hektisk helg" verkligen innebär.

Nu tänkte jag softa ner å kolla på Happy feet faktiskt. Har inte sett den men den e säkert trevlig på sitt sätt...
gonatt å ses på Lindholmen imorn ;)

Påväg till Gbg efter en natt i Kinna

Puss

RSS 2.0