It's the weekend

Hej och hå!
Det var ett litet tag sen jag skrev nu. Inspirationen flödar inte direkt om man säger så ;)
So, what's new? Ja, Mew spelar ikväll iaf, höhö! Närå, jag ska inte dit, men hade säkert varit nice.

I fredags spelade jag på HipHopDrömland på Underjorden. En skön kväll, fick mkt god respons och alltid en härlig kick att kolla ut över ett fullt dansgolv :) Det enda negativa var ljudet i lilla rummet som jag först tyckte verkade funka, men när Per Brehmer skulle spela märktes det att det inte var top notch om man säger så.
Sen en liten blackout på mixerbordet men det fixades snabbt!

Lördagen spenderades som vanligt i Alingsås med innebandy först på menyn. Vi var hela sju personer och det flöt på bra trots två "tunga" avbräck. Efter det fick man avnjuta thai-mat ala Jock3 :)

Senare hade Torsten en liten tillställning i samband med hans födelsedag (idag). En hel del tv-spel, vin, öl och strul med toadörren.

Kvällen avslutades på Stures med bowling och nån öl (den va go och höll förvåvansvärt länge).

Alingsås är inget stad du ska vara i om du är singel, that's for sure...

Idag blir det lågmäld musik, GameCube-spelande i väntan på att Wii:t ska återvända och pizza.

woodberry
Sa jag att jag har klippt mig?

Ciao!

Jag gör sönder mig själv

God afton!

Har verkligen haft en duktig dag med tvättning, städning, skräpslängning och mathandlande. Men det var inte därför jag fick lust att skriva...

Jag är en romantiker, en optimist och ganska känslosam (är inte alla det innerst inne?). Anyway, jag har ett svagt moment just nu, drar mig in i grejer jag borde lämnat och glömt för längesen. Men jag klarar det bara inte, och när det väl slår till så handlar allt om det. Allt annat är bara brus.

Även om jag kan tänka ut flera olika scenarier så tror jag ju alltid att det bästa av dessa ska hända...Men livet är inte sånt, och det är bara att bita i det sura äpplet.

Jag sa igår att jag kanske inte behöver resa bort från det här höstmörkret ändå, inte nån längre resa i alla fall. Men just nu hade jag gärna varit långt bort och gjort något helt annat.

Fan, det går fort upp, det går fort ner...and the world keeps turnin'

Ciao!

spartider

Tja!
En kul grej, och ganska oväntad; jag får rabatt på min nästa hyra med 450 kr! Det stod "rabatt HGSU" på fakturan. Antar att det har något med Hyresgästföreningen att göra, trevligt iaf :)

Annars förlorar jag mest pengar, på spel och onödiga inträden/taxiresor (HRRM!!). Men jag har hyfsat med mat, snus och pengar på västtrafik-kortet så det ska nog lösa sig...eller?

Imorn blir det fest med det roligaste Wermland och Alingsås kan erbjuda :) Hörde att vi skulle till Kontiki också, alltid trevligt! Förlorar jag inte mer pengar då? Jo, men man måste tillåta sig själv att ha kul i detta dystra, kalla mörker så...NU KÖR VI!!

Man vill ju inte vara än värre buzz kill än Buzz Killington ;)

Cya!

Hiphopdrömland@Underjorden 20/11

dreamy

Det är alltså jag som är Jeppe Skogsbär.

då stryker vi ett streck över den här helgen va?

God afton!

Vilken jäkla Ki...thelg det blev!
ÖIS åker ur Allsvenskan, jag håller på att ta hem min största vinst på Svenskaspel.se, men ett rötet innebandy-gäng förstör det. Lördag ska vi inte tala om...maken till kväll!

Det är bara att glömma och gå vidare. Imorn är det möte med Miljökompetens på Lindholmen hela dagen och i veckan har jag blivit lovad att återse mitt Wii igen :)

Sen kanske fler överraskningar väntar runt hörnet...jag är trots allt optimist i själen.

Ha det gött, och hoppas för allt i världen DIF åker ner nu ;)

RSS 2.0