ÖIS-IFE

första tipskupongen från AB Tipstjänst
kul att "Hälsingborg" är med två ggr. Kanske var så bra att både A- och B-laget fanns i högsta serierna.

Ikväll gäller det, ÖIS sista hemmamatch, mot Elfsborg. Det blir säkert tufft då Elfsborg nog gärna tar den där tredje platsen de ligger på. Jag kan nöja mig med oavgjort, beroende på hur det går för DIF och Bajen. En seger kan lugna nerverna något och jag kanske kan nöja mig att se matchen mot Gefle på csports.

Annars blir det nog att haka på bussen upp! Hoppas för övrigt att vi får en hemmamatch till i år, mot Assyriska nästa vecka :)

Nu kör vi, "åh Örgryte, vi älskar Örgryte, bolltrolleri, röd-blå magi på Gamla Ullevi *klapp klapp klapp*"
Amor et fides.

behöver nån

varför tar jag inte mina chanser? varför väntar jag och tror att ett bättre läge kommer dyka upp? varför är jag feg? varför kan inte jag få vara som jag vill för andra? varför drack jag så mkt igår?...

jag saknar Dig :(
26 oktober kommer alltid vara en speciell dag för mig...den dagen då mitt hjärta bultar lite extra, den dagen min hjärna vrider och vänder på allt...hur ska jag nånsin få någon ordning på den dagen!?

vill DJa igen

ännu en torsdag-lördag-helg

Så, då var klockan tillbakadragen...bara den i köket kvar! 10 timmar mellan mig och Sydney nu, det var 8 för bara några veckor sen ju :\
Men mörkret här är väl det värsta...det smyger sig på en och vips så går man hem från jobbet i beckmörker..och även till jobbet nästa dag i samma mörker.
Nej, nu måste vi dra! Eller stanna och ha ljusterapi?

http://barrolina.bloggspace.se
kolla in Karros blogg^
Vi är rätt lika sådär.
Nu är det nog dags för frukost, och riktigt kaffe äntligen :)

Just a thought pt. II

Tjo!

Funkar jantelagen åt andra hållet?
T.ex.:
  • Du ska inte tro att du mår sämre än jag
  • Du ska inte tro att du är fulare än jag
  • Du ska inte tro att du är fattigare än jag
Det finns så många som mår dåligt, som trycker ner sig själva. De har dåligt självförtroende, älskar inte sig själva och tycker jäkligt synd om sig själva. Lösningen är nog inte att lita till att andra ska fixa saker åt dig, att andra ska få dig att må bra. Du måste få dig själv att må bra, styrka dig själv, lära att älska dig själv och pusha dig själv...
Sedan kan du ta emot kärlek och komplimanger från andra och tro på det.

Nu ska jag leta efter Karros blogg!
Ha det bäst!


Sizzla@Brew house

Ikväll blir det Sizzla & Firehouse Crew på Brew house!

Fastna inte i hjulet

Hej!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Det är liksom ganska ointressant att skriva om saker man gör när man inte gör något speciellt. Då är det betydligt mer intressant att utnyttja bloggen för mina tankar.

"Early teens lost my virginity, and it feels like only yesterday...low self-esteem, breath smelled like gasoline and acid house was here to stay..." - Sam - Time

Den låten, eller hela skivan egentligen, passar mig så bra...han var väl i sina sena 20 när han gjorde den och jag är i mina tidiga. Men det känns ändå som man är lite av en ung vuxen iaf...så långt kan jag sträcka mig just nu :)

Jag begav mig av för lite mathandlande (det var ju inte intressant att skriva om sånt man gör?) och Hemköp i Kortedala var planen, men ville samtidigt vara borta en stund... och det är väl inte jättekul att gå runt med matkassar så det blev Hemköp i Vasa. Jag har inlett nåt slags förhållande med den :o

Hej och hå, mat, snacks, Cider och Andra Avenyn/CL!
Arrividerci!

This is me....eller?

Mysterious... oftentimes, a loner. You know your true friends and only them are allowed to understand the real you.

You hide your emotions... Sometimes pretending to be always happy. Sometimes, not giving even a hint of what you really feel.

You search for love... you’re a hopeless romantic and every time you enter a relationship, you give your all and believe “this is the One.”

You appreciate simple things in life... You hate complicating things that’s why you’re typically up-front in any aspect.

You’re an ideal boyfriend/girlfriend... You don’t care if your partner doesn’t really love you as long as you love him/her. You give your all...
You’re intimidating! People have an impression that you’re elite—or if not, you simply look sophisticated. You gain praises but not companions.

You’re independent! You’re also risky just like the bajaken who sail in the vast and dangerous ocean to look for treasures!

The routine

God afton!
Snart är vi där, den 25e oktober (tror jag) vrids klockan bakåt och det blir lika mörkt som i att stirra in i sin egen ögonlock.

Nu blir det väl mörkt runt 19-19.30 här i Väst-Sverige, och det e väl okej. Men när det börjar skymma vid 15-16-tiden och man kommer hem en dag mitt i jobbveckan är det svårt att finna styrkan, orken, motivationen.

Jag har några härliga vänner som fattar precis vad det handlar om, men de finns inte just här, inte runt knuten, inte i min lägenhet, inte i min säng, inte här under tristessen och pratar eller peppar mig.

Jag är bekväm av mig, vill inte säga lat riktigt, men jag borde väl ha lite mer fysiska aktiviteter för mig kanske (räcker inte med innebandyn en gång i veckan misstänker jag.)

Sen handlar det inte om det heller...det där att man ska göra saker hela tiden för att ta hand om sig själv, ensam är stark osv.
Det är skitsnack för mig.
Jag behöver någon vid min sida (knowmnsayn?) som ger mig den där extra energin, det där självförtroendet, den där gnistan att ta tag i just de där grejerna jag borde gjort för längesen.

Jag kanske blir selektivare mot hösten, eller så blir alla andra det också? Det planeras mer, folk är mer upptagna av sitt liksom. Speciellt de som lever med nån annan eller jobbar på tider då jag är ledig...

"The routine", så heter första avsnittet av TV-serien Oz, en av de bästa serier som gjorts. Där handlar det om rutinen i ett fängelse. Det är kanske en krass jämförelse men visst har man rutiner, styrda från 8-16, men sen då? Sen faller man in i sin egna trygga rutin...man, eller jag, måste bryta den då och då, annars fastnar jag i den, och tar den vidare till helgerna...

Helgerna som bara verkar bli bättre och bättre, eller i alla fall hålla en fantastiskt rolig och kärleksfull nivå sen i somras. Jag hoppas det kan fortsätta så, och jag ska slå mig själv hårt i ansiktet om jag inte lyckas hålla denna nivå...

För snart är jag där, i mörkret...och då hoppas jag att det finns nån som kan tända lampor å öppna nya dörrar för mig :)

Tack till Karolina, Frida, Cissi, Amanda, Elin, Belinda, Mikaela och alla andra för en fantastisk lång-weekend torsdag-söndag!
masquerade
Vi ses snart igen!
ciao

Mi

Tjo!

Jag fick en inbjudan till en grupp på Facebook med den här beskrivningen:

"Vi vill ta tillbaka den gamla skolan, där kvinnor inte hade rösträtt, där olydliga kvinnor tyglades med skärp för att de skulle inse vad skåpet skulle stå och att de till mannens ägo.Vi är kraftigt emot Fi och deras vilseledande propaganda för våra kvinnor.Kvinnans uppfostran bör alltid sättas i relation till mannen. Att behaga oss, vara oss till nytta, få oss att älska och akta dem, att uppfostra oss när vi är små, att ta hand om oss när vi är vuxna; att råda oss, trösta oss och göra vårt liv behagligt, detta är alltid kvinnornas plikter och vad de bör få lära sig som barn.
We are deadly serious."
Mi - Manligt Initiativ

Visst, jag kan förstå att det växer fram ett motstånd till grupper som Fi, men detta känns ju inte heller okej. Det är nog den gyllene medelvägen som gäller, att kompromissa, lyssna på varandra osv.

Jag kan inte ta någon riktig ställning då jag inte satt mig in så mkt i Fi's politik men Gudrun vet ju vad hon vill...
Hellre Fi än SD i alla fall!
Mi...nja, jag tror ni kommer få det svårt, men jag önskar er lycka till!

Ciao!
2048

Ensam är INTE stark

Goddagens!

En lugn helg - med mina mått mätt - har avverkats.
BCC-specialen på Come Clean i fredags var riktigt kul och framför allt T.U.N.G.
På lördagen fortsatte innebandy-spelandet med Floor Killaz i Alingsås :)
Denna gång blev det en armbåge, nån halvt vrickad fot... jag var även denna gång inte inblandad i någon av situationerna.

På eftermiddagen var det sport som gällde då jag och Torsten anslöt oss till Pierre & Mähler för att få lite go ÖIS-gemenskap framför TV4.

De andra ville även se Hamburg-AHK, men den behövde vi inte följa så noga med tanke på hur matchen fortlöpte.
ÖIS däremot, krossade Kalmar och visade att de/vi är bättre än tabellen visar!

Idag är det grått, blåsigt, tröttsamt...usch, take me to that pleeeeec...

http://www.ois.o.se/Default.aspx?sID=3&tID=3&oID=4505


Ciao!

RSS 2.0