Orka!

Usch, nu e hemlängtan inte liten på kontoret! Alla har dragit hem förutom "kärnfamiljen"...suck...
hittade det här citatet på whoa, rätt intressant om det skulle stå så idag. Kanske inte på SD's hemsida men i DN ;)

Dagens Nyheter 15/11 1987: En hip-hopkonsert innebär en eller flera negrer som pratar rytmiskt och snabbt till ett komp av trummaskiner, stulna musikfragment och skivspelare som används som rytm-instrument. (Man "scratchar" med nålen fram och tillbaka över ett skivspår.)

just det där med stulna musikfragment tyckte jag va lite kul, de har ju en poäng där :)
ikväll ska vi jaga frireligiösa fanatiker på Brynet! Dom ska nog få en å annan boll i röven ;)

work, work!

Fullspäckad helg

Tjo!
Ikväll e det derby; U-laget möter Långared BOIS och vi hoppas på rekordpublik i det magnifika vädret. Men antagligen har alla åkt ut till sina sommarstugor eller så sitter de hemma och grillar? Nåja, det blir kul iaf, om jag kan undvika allergichocker :S

Imorn ska jag stå i Lotteriboden (Bingoboa) i Mellby å sälja lite för klubbens räkning. Sedan bär det av till Gbg för ÖIS-Assyriska! Nästan seriefinal! Det blir det om ÖIS vinner hehe...
Senare bär det av mot Kinna där jag ska spela på Lounge 
Det som jag grämer mig mest över e att jag missar Projekt 1000 bärs (läs mer på facebook) som hålls i Nolhagaparken. Det lär bli av kroken, om det kommer iaf minst 50 pers :P

nu ska jag jobba vidare, häpålä!

Soft kväll

Som jag nämnde tidigare blir det en lugn kväll. Känns jävligt gött! fast måste ändå kolla lite ny musik å bränna ut inför lördag så helt ledig e man inte ^^

Amanda jobbade sitt andra pass på Mickey Dees ikväll, får höra snart hur det gick...

får la slänga upp en bild så det blir lite roligare att läsa!

soligt men inte så varmt!

sola hårt!
fridens!

Pollen

Gomöra som "dom" säger!

Pollenhalten måste va infernaliskt hög idag! Nyst hela morgonen å torkat snor :) Nu e det hyfsat iaf, fått i sig lite kaffe å frukost. Jag hade sett fram emot en dag på Plåtcentret idag, men fick sticka till kontoret för att lämna lite stuff. Så nu sitter man här igen i 415 (whaddup Allyawan ;) ) och skriver på sin lilla blogg.

Hoppas allt e bra där ute, jag ska ta det jäkligt lugnt ikväll har jag tänkt...softish osv.
Tja! läget?

Blood in blood out

Gomorron!
hatar min näsa, eller mina blodkärl just nu! blåste ut lite igår å då kom det en flod...samma grej idag :(
får inte tag i Dr. Näslund (ja, han heter så) heller så det känns jävligt frustrerande just nu!

medan jag sitter här e älsklingen hemma hos mig å bloggar...fan vad moderna vi e ;)
adressen till hennes blogg kommer la upp på mina länkar snart :)

Splash countdown: 44 dagar

Splash!

Biljett till Splash! e bokad, så jävla gött att jag tog steget! :D Nu e det bara flyget å resa från Berlin --> Leipzig som saknas! Ses där alla 'eads!

work, work

Sjukt fet kväll igår!

En av de fetare kvällarna på länge maaan! Träffade alla mina bästa vänner+att jag fick spendera hela dan med Amanda :)

eMC va sjukt tighta på scen! Men opening acten va fan inte dålig den heller :D Torae & Marco Polo leverade äkta Hiphop med grymma beats (Polo, Preemo, 9th Wonder) och en jävligt tight MC som hade en skön distans till sig själv å vad han gjorde :) Köpte Marco Polos album "Port Authority" som måste varit nåt av det sista som släpptes på Rawkus? Jag köpte även ett album med min favorit från igår; Wordsworth!

Jag va ju även på David Rodigan senare under kvällen. En skön uppsluppning men jag e tveksam till storleken och utformningen på Inferno men skit samma, det va fedt!

Mer kommer senare, bilder osv.
Bless, and don't play chess (big up Simon a/k/a Alla Brudars Favorit Igår :D )

Sweet Saturday

Detta kan bli en dag helt av kroken som vi säger "innanför vallgraven" ;) närå, men det blir riktigt kul att gå på 2 events på samma kväll. Sen om man lägger till fotbollsträningen om 1,5 tim och kanske lite rendez-vous med en vän å hans nyinflyttade flickvän så blir det superbt!

Här kommer lite info för kvällens aktiviteter!
eMC+Marco Polo & Torae kör en tidig spelning på Scratch.     


David Rodigan kör senare på Rumble (Inferno)!           

ses ikväll!                      

Snart helg!

Så, då sitter man på jobbet å väntar på att klockan ska slå det heliga slaget....tick, tock, tick tock (money in the bank ;) )
Löning idag förresten, satt jävligt fint måste jag säga. Kommer dock ha en del saker att betala så man får chilla lite med skivköp å sådant denna månaden.

Andra Långdagen idag/ikväll! Synd att jag inte har orken att gå dit, har vart en hektisk vecka+att jag ska ut imorn+att min flickvän å jag behöver lite kvalitetstid nu när hon e hemma från Rhodos :)

Om ni tycker min blogg e tråkig (läs bildfattig) så ska det bli ändring på det framöver. Ska lägga in lite fina saker som jag tar med min Olympus FE-310 :P Imorn lär det la bli en del sköna pics!

Tills dess, boyaka!

Krampaktig lycka

Morrn morrn!
Det blev förlust i U-lagsmatchen igår kväll med 2-1. Jag fick kramp i vaden för första gången under en match, fy fan alltså! Det va en ny "härlig" upplevelse. Sedan bar det av till MCD men jag ångrade mig så fort jag beställt typ...usch för maten å min matlust va inte på topp måste sägas.

Kvällens höjdpunkt var att väcka älsklingen som låg å sov å väntade på mig :) Det blev en lugn kväll+sovmorgon dagen efter (idag ju!). Ändå sitter jag här på jobbet helt kraftlös å med en oroande känsla att krampen ska komma tillbaka...
Ikväll är det hög tid för återhämtning efter en hektisk vecka! Imorn blir det eMC och David Rodigan :D

Ha're!

Ny dag, nya mål

Vilken match! Den hade allt och lite till! Jag somnade till slut, efter Drogbas utvisning typ. Vaknade när Giggs la sin straff :) Skönt att United vann, det är ändå dom som har dominerat i år! Plus att de känns mer som ett lag och har en grym coach i Sir Alex, om man jämför med Grant som verkar vara en surgubbe som försöker apa efter Mourinho (han gjorde ju en skum presskonferens för några veckor sen).

Idag e det jobb som vanligt, fast mellan 13.30-17.30 har vi miljöutbildning. Kan bli intressant :) Efter det är det raka vägen till Hemsjö för match med U-laget. Sedan blir det ett kärt återseende med min älskling :D:D:D

Gomorron Brooknam!!!


CL-final ikväll!

Ja ikväll drabbar de brittiska giganterna samman och det lär bli en tuff match med högt tempo (me like!). Håller inte på något av lagen, men så brukar det va i CL...
Innan det har jag en härlig dag på jobbet (ironi?) och en fotbollsträning framför mig.
Spelar i Stora Mellby SK där jag även skriver referat från U-lagsmatcherna :)

Min älskling kommer inte hem förrän tidig morgon imorn pga bemanningsstrul på flygbolaget :@ att dom alltid ska strula till det när man ska hem. Tror dom att alla vill stanna några timmar extra!?

På lördag blir det först eMC feat. Marco Polo & Torae på Scratch (Pustervik), som följs av David Rodigan på Rumble (Inferno). En helkväll; urban style! :D

peace out and bless!

Välkommen till min nya blogg!

Sådär, då e man en bloggare på riktigt då. Jag bloggar även på myspace.com, där jag skriver på engelska. Den rss:as in på djportal.nu. Denna blogg kommer dock (som ni märker) att vara helt på svenska, för att inte skrämma bort mina vänner och för att det e lättare att skriva på så klart!

Mycket nöje, glad lyssning, singeln kommer snart, skivan kommer snart! - för att citera Afasi :)

Bless!

RSS 2.0