Frälsaren är hemma

Frälsarens återkomst

Way Out West!

Biljetten är säkrad, tack vare 2 donnor från staterna. Kelis & Li'l Kim :D
7-9 augusti smäller det. Hade gärna haft en lördagsbiljett men det fick bli ett pass, så man får la hänga runt på fredan å kolla mkt på klubbakterna, vilket jag missade helt förra året...

tjo!

På onsdag händer det...

...då gör han comeback! who? Mackan såklart!! Jag och Torsten kommer nog inte ha mkt till röster efteråt, men man ska inte ropa hej än. J-Södra e ingen dröm-motståndare direkt, men Mackan brukar ju kunna ha siktet inställt när det väl gäller :P

biljetter e bokade, inte för att det e nån rusch just nu, men allt annat än fullsatt e en smärre skandal, även för en ärrad klubb som ÖIS!

Gonatt!
Mitt hjärta klappar...

Satt som en potatis

Tjo!

Så, då har jag blivit sjuk (äntligen?). Jag har skrytit (mest till Amanda kanske) om att jag inte varit sjuk på si och så länge. Men nu har jag varit ohygienisk/oförsiktig eller nåt och dragit på mig lite halsont. Det enda som e bra e väl att man kan va hemma å ta det lugnt å hoppas det försvinner.

Sen har man väl kanske inte världens lust att sitta hemma när det e kanonväder och semestertider. Känner att jag har en del saker att fixa med, så hade vart skönt att vara ledig även denna vecka. Samtidigt känner man sig så jävla lat och glassig :)

Mitt liv är en enda stor röra just nu, hinner aldrig tänka, det kanske e vad jag behöver just nu...men egentligen borde man va mer strategisk och framtidstänkande (nytt ord?). I alla fall, jag håller på å förbereder mig för vuxenlivet. Söker lägenhet i Gbg/A-ås som en tok (nåja) och försöker slå mig själv i huvet så jag kan fixa det där körkortet...

Så, nu fick jag skriva av mig lite! Ha en bra kväll!
Bless

Aye tog denna sköna bild på Splash!
vill ut och viba :P

"Haru vart på kalas?"

God afton!

Rubriken härstammar från en fråga jag fick förra året efter min dröm-krasch (ni som känner mig vet).
Varför drar jag upp det nu då? Jorå saat é, mormor har haft ett fett 80års-kalas i Fåglamaden och alla va där :)
Bilder kommer nog upp imorn, det va ett av de roligaste kalasen jag varit på, det hade liksom allt. Maten, drycken, stämningen, underhållningen (musik).

Nu ska jag softa ner lite å beställa Smash bros brawl som jag spela för första gången för typ ett dygn sen. Big up till Henrik & Haruka å deras nya lägenhet :) Även ett tack till errran som hämtade en vän i nöd å gav honom en skön säng!

gonatt Fallens dagar å alla andra!

Äntligen hemma!

ah, vilka jäävla 2 veckor jag haft! sjukt, både bästa/värsta i mitt liv so far. Orkar inte dra upp allt här, men kolla gärna bilddagboken nu i helgen, bilderna ska bara upp helt enkelt :)
trevlig helg!

splashar sönder!
sccchhkååål!

Fint väder

Som Dogge sa en gång... det va lite chockerande att få uppleva sån här värme igen. Trodde sommaren va körd till augusti iaf. Två dar kvar, sen semester och om en vecka e jag i Berlin :D Frågan e om man ska ta årets första splash innan Splash ;)

nu kallar plikten, vi får höras! ;)

RSS 2.0