In my face!

God middag!
När jag för första gången ska gå in å analysera fotbollsspelare på bloggen så slår det helt fel. Trodde verkligen inte att Barca skulle vara så överlägsna och se, Messi gjorde mål med huvudet. Hade han gjort ett på frispark också hade jag nog tagit bort förra inlägget :)
Anyways, grattis Barca! Det har varit deras säsong, även om Uniteds har varit riktigt grym den med.

Family Guy in Las Vegas
Sökte på Family Guy på Spotify för några veckor sen
och hittade denna skivan, love it! :D

Smell ya later!

Stiff upper nose

"Everybode nose", "ba dose" osv. Det är nån blodig massa som samlat sig i det djupaste av kammare i min näsa. TMI kanske, men jag försökte iaf med den gamla hederliga blåsa ut-metoden utan att lyckas. Körde på högtryck tom men det började pulsera lite där bak i näsan så jag beslöt mig för att avbryta den operationen.

Hur vet jag då att det e blod inblandat? Det känns på ett speciellt sätt, varit med om det förr :) Sen så råkade det komma lite blod tidigare under dagen och jag var rädd att det skulle forsa ut som det har gjort tidigare år. Men det slapp jag som tur var.

http://www.youtube.com/watch?v=POPwze0GShI

Nu lämnar vi det och fokuserar på kvällens CL-final mellan Man U och Barca. Alla som inte håller på United verkar hoppas att Barca ska vinna och att Messi är bättre än Ronaldo. Så fort man ser nån fotbollsspelare i allsvenskan, nån expert på TV osv få frågan om vem som är bäst mellan de två, är svaret nästan alltid Messi.
Själv tyckte jag likadant, Messi är en fantastisk spelare att titta på, och den farten han har med boll är unik. Men Ronaldo känns mer komplett, han är väl några år äldre också men han har iaf grymma frisparkar och är bra på huvudet.
Jag minns inte att jag sett Messi slå någon frispark men han är säkert duktig på det... Jag rankar alltså Ronaldo som bäst för tillfället och kan väl då erkänna att han fick guldbollen i höstas välförtjänt.

Vad tycker ni andra fotbollsnördar?

Dagens

http://hem.passagen.se/jizzo2048/

Från 2004, hittade till sidan via Jacobs gamla webdesign-sida och efter tips från Pontus. Jag finner inläggen i gästboken från hösten 04 och framåt väldigt intressanta ><
Cool ändå att sidan ligger uppe trots att den är orörd på nästan 5 år, och att mp3orna ligger kvar. Varför inte tanka ner dom? ;)

Regnigt ute, och sjuk, good day to play höhö

Nån som vet om man länka (embed) youtube-videor till inläggen på den här sidan?
Cheers!

Splash! 2009

Det börjar närma sig, tror det e 45 dagar kvar om tyskarna har koll på räkningen. Det verkar bli mark-resa i år, inget flyg alltså. Slipper man betala för +baggage haha! Nä men det va soft att flyga också, så fort vi nådde peaken så började vi gå neråt igen :)
Men det blir tåg eller buss, får se hur andra ska göra..
Anyways, har blivit medlem på www.mysplash.de där jag och Alex har bombarderat forumen och nästan stalkat allt kvinnofolk på sidan på jakt efter åsikter om svenskar, akter osv :P
Svenska tjejer e en het potatis på Splash! tydligen efter en incident för några år sen... :P

Dags att fixa lite käk så man e laddad inför HIF-ÖIS. Fan vad jag kunnat spara pengar om jag inte följt varenda ÖIS-match via c-sports men men...älskar man sitt lag så wth :)



Cheers!


Ska jag?

Hej å hå!
Senast jag skrev var i september om jag inte minns fel? Skulle precis flytta in då och fick vänta ett bra tag på Internet då Tele2 just höll på att koppla in sig i huset. Jag kan ju säga att jag har haft Internet ett bra tag nu och att man kan skriva från andra ställen, men bloggandet lades på hyllan i brist på inspiration antar jag.
Så, jag frågar mig själv: ska jag ta upp detta igen eller ska jag nöja mig att läsa andras bloggar?
Svar inom kort...

RSS 2.0